személyes élményeim az anyagokkal 2.rész a softshell

január 12, 2018, 0 hozzászólás, Öltözködési ötletek

Az őszi sport kabátom-nadrágom konkrétan az életemet mentette meg egy hűvösebbre-esősebbre sikerült Balaton körbetekerés alkalmával. Tapintásra puha, belső felülete kicsit bolyhos, bélése nincs. Érdekes tapasztalat volt számomra, hogy amikor a sietség hevében beleizzadtam, az izzadságot mind elvezette az anyag aljába, a hátamon pedig száraz maradt. Friss levegőn gyorsan megszáradt. És megvédett az esőtől is. Hideg őszi-tavaszi napokon nem tudnék nélküle tekerni…

 

Ezután tudatosan kerestem olyan ruhát, amely hétköznapi és miután megtaláltam azt tapasztaltam, hogy mindennapos viseletnek is pont olyan jó, mint sportoláskor. Nagyon jó megérinteni, kellemesen körbeöleli a testet. A széltől megóv és kisebb esővel is megbirkózik.

 

Vastag, de jól formázható anyag, ezért könnyű vele dolgozni. Igyekeztem olyan darabokat tervezni belőle, amik részei lehetnek a ruhatáradnak:  mellények  keresik gazdájukat a web-shopban. Szerencsére sokféle színben kapható, úgyhogy teljes mértékben beleillik a kollekciómba.

Megosztás:Új hozzászólás