Őszi öltözködés

október 06, 2017, 0 hozzászólás, Öltözködési ötletek

„Párisba tegnap beköszöntött az Ősz” – így kezdődik az egyik kedvenc versem. Ennél most fontosabb hír, hogy hozzánk is. Kezdődik a macera az öltözködéssel. Reggel és este hideg van, napközben jó esetben süt a nap, ahol süt ott kellemes az idő, árnyékban hűvös van, a menetszél pedig mindenhol hűvös.

A reggeli hűvösben indulunk a dolgunkra és a délutáni enyhelyben megyünk haza. Reggel nincs mit tenni, fel kell venni a kiskabátot, ami délután már sok, én szeretem egy könnyű mellényre vagy poncsóra lecserélni. Ebben csak az a rossz, hogy ezt is vinni kell magunkkal a sok egyéb nélkülözhetetlen női dolgunk mellett. Ezért ilyenkor megnő a táska mérete, illetve életmentő a kosár. Amit viszont kifejezetten szeretek, az a sál. Vékony kis színes selyem, ahogy tekerek, szépen száll utánam. Amiről hajlamos vagyok megfeledkezni, az a lábam, mármint a cipő, nekem sok napba telik az átállás a könnyű nyárvégi cipőkről a zártabb őszi viseletig. No meg a zokni, amit nagyon utálok. Úgy hogy inkább szoknyában járok, mert a színes harisnyákat viszont imádom.

Öröm számomra, hogy egyre több ruhám van készen a felsoroltak közül. Most tesztelem a poncsót, ami tavasszal kapható lesz. A kiskabát még a tervező asztalon hever. Mellény már van, ahogy szoknya és színes harisnya is. Úgy hogy irány a város, csak még egy kicsit süssön a nap…

 

Megosztás:Új hozzászólás