Blog

Ahogy már korábban is megírtam, Párizs imádó vagyok. Ez nem csak a város szeretetét jelenti, az emberek életstílusáért is odavagyok. Az igazi párizsi nő? Öltözködésében könnyed, frizurája természetes, ékszerviselésében visszafogott és mindenben elsődleges számára a minőség. Sznob és ebből nem is csin
Olvasás »

Év eleji akció

3 január, 2019, 0 hozzászólás, Hírek

A napokban olvastam valahol, hogy nem az új évnek kell boldognak lenni, hanem nekünk. És bár sok helyen sokszor olvasni azt is, hogy nem a tárgyaink tesznek bennünket boldoggá… azért legyünk őszinték, néha egy kicsit mégis. Ezért most akciózunk:

Olvasás »

Coco Chanel tanácsai nőknek


Coco Chanel még a mai világban is kilógna a sorból, el tudom képzelni, mit gondolhattak életében róla J És ő már akkor tudta, hogy ezzel neki nem kell törődni! Tisztelem őt munkásságáért, a nőkért hozott újításaiért, és jó tanácsaiért. Ezek az én kedvenceim Tőle:

Olvasás »

téli mozgás

17 december, 2018, 0 hozzászólás, Szabadidő

Ha valaki fázik, az én vagyok. Kung-fu panda után szabadon: én találtam fel a fázást. Viszont a mozgásigényem nem hagy nyugton ülni a fenekemen. Ezért keresem azokat a fizikai aktivitásokat, amik végzése közben nem fagyok meg.

Úszás

Olvasás »

3 évesek lettünk

17 december, 2018, 0 hozzászólás, Hírek

Hosszú volt ez a 3 év. Átküzdöttük magunkat a kezdeti nehézségeken, de azért jó dolog is történt velünk: egyre többen járunk jolie ruhában. A Wamp-nak köszönhetően személyes ismeretségeket is köthettem Veletek. Ahogy beszélgettünk kiderült, hogy többfélék vagyunk, többféle érdeklődéssel.

Olvasás »


Oldalak